Foto:

Bijzondere livestream van Musest in Boerderij

Zoetermeer - Opnieuw wordt er een live-optreden gratis gestreamd vanuit Cultuurpodium Boerderij. Aanstaande zaterdag 1 mei om 20:30 uur zal ’s werelds beste Muse tributeband Musest je huiskamer in knallen met een spectaculaire show in geluid en licht. Het wordt een uniek optreden omdat de band, vanwege het ontbreken van publiek, zelf in de zaal staat. Het wordt een multi-cam registratie wordt met dynamische beelden.

Het Nederlandse Musest krijgt voor elkaar wat bijna onmogelijk lijkt: het leveren van dezelfde synergie en energie als het wereldberoemde rocktrio zelf. Zij verbazen iedereen met hun strakke spel en perfecte imitatie van de Muse sound. Sinds 2007 doen zij concerten en festivals in binnen- en buitenland, waren ze te horen op de radio en hebben ruim 1 miljoen views op YouTube. De band heeft een mooie setlist gemaakt met natuurlijk de grote hits van Muse maar ook een paar speciale dingen.. ze zijn er na bijna een jaar niet optreden ontzettend klaar voor! Tip al je vrienden om ook te kijken, zet de drankjes koud en geniet vanaf je bank van deze show.

Cultuurpodium Boerderij streamt concerten gratis via hun Vimeo-kanaal en deze is te bereiken op www.cultuurpodiumboerderij.nl. Het enige wat je hoeft te doen is om 20:30 uur klaar te zitten en te klikken op ‘livestream’. Hier vind je ook meer informatie over hoe je via Chromecast op je TV kunt kijken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden