Foto:

Enquete over Dorpsstraat en win verspakket

De Dorpsstraat is ‘dé historische kern van Zoetermeer’. Een levendige plek waar bewoners, bezoekers en ondernemers elkaar treffen. Maar bovenal een gebied waar ondernemers en vastgoedeigenaren trots op zijn, waar ze kansen en mogelijkheden zien, waar ze graag ondernemen en nog liever de handen ineen slaan om deze unieke straat nu én in de toekomst te blijven.

Zoetermeer - Daarom willen de ondernemers en vastgoedeigenaren uit de Dorpsstraat graag weten wat u, als bezoeker van de Dorpsstraat, van (de winkels en horeca in) de straat vindt.

Via een enquête hopen ze hier achter te komen. Waarom komt u juist naar de Dorpsstraat, wat vindt u van de sfeer en de uitstraling, wat mist u en wat kunnen we doen om te zorgen dat het u hier blijft bevallen?

Met uw antwoorden willen de ondernemers samen met de vastgoedeigenaren en de gemeente Zoetermeer de Dorpsstraat nog beter op uw wensen laten aansluiten.

U kunt de enquête tot en met vrijdag 14 mei 2021 invullen, deelname duurt circa 8 minuten: Kijk op http://bit.ly/DorpsstraatZoetermeer

Onder de deelnemers worden vijf Dorpsstraatpakketten verdeeld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden