Foto:

Livestream Dirk Scheele en Telekids op 5 mei

Zoetermeer - Natuurlijk vieren we dit jaar Bevrijdingsdag met elkaar! Met verschillende toffe livestreams bouwt organisator Netwerk Zoetermeer samen met vele partners uit de stad een feestje voor heel Zoetermeer. Ook is er dit jaar weer aan de kinderen gedacht. Speciaal voor de kids is er in de middag een te gekke livestream vanuit het Stadstheater. Via de link op bevrijdingsdag079.nl kan iedereen vanaf 14:00 uur gratis meekijken en even flink de eigen huiskamer op zijn kop zetten. 

Telekids Discoshow

Zin om te dansen op 5 mei? Dan zitten jij en je kids bij de Telekids Discoshow helemaal goed. De Telekids-dj draait om 14:00 uur de allerleukste hits en iedereen kan meezingen, dansen, springen en swingen op de coolste nummers van K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Ernst & Bobbie en nog vele andere hits. 

Dirk Scheele 

De Telekids Discoshow is niet de enige artiest voor de kids die middag. Kinderpopster Dirk Scheele brengt speciaal voor de allerkleinste om 15:00 uur zijn leukste liedjes ten gehore. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk! Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: “Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!” 

Livestream in de avond

Uiteraard wordt ook het avondprogramma niet vergeten. Met Rondé, Son Mieux en Typhoon maken we Bevrijdingsdag Zoetermeer 2021 compleet. Ook dit jaar is de PlusSupportAct er weer bij als muzikale lijm tussen de andere artiesten door. Dat wordt weer keihard meezingen met alle grote hits van toen en nu. Vanaf 19:30 uur is de officiële opening, maar vanaf 19:15 uur is iedereen al online welkom bij deze livestream vanuit Cultuurpodium Boerderij. Bekijk alle informatie op www.bevrijdingsdag079.nl en zet 5 mei 2021 ook dit jaar in je agenda. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden