<p><strong>Foto 2</strong>. Landwinkel Sonneveld is ook dik tevreden met de lancering van de lokale App. Jan en Mieke Sonneveld ontvingen de Wethouder op hun mooie &lsquo;trouwlocatie&rsquo; in bloei!</p>

Foto 2. Landwinkel Sonneveld is ook dik tevreden met de lancering van de lokale App. Jan en Mieke Sonneveld ontvingen de Wethouder op hun mooie ‘trouwlocatie’ in bloei!

(Foto: )

Vernieuwende ondernemers-app gelanceerd in Benthuizen

Benthuizen - Zaterdag 17 april beleefde wethouder Gert-Jan Schotanus de lancering van de lokale App: Best Daily Deals. Een app door, voor en met ondernemers ontwikkeld om de lokale krachten te bundelen. Elke ondernemer kan met deze app op een eenvoudige wijze de lokale aandacht op mooie producten en diensten vestigen. Op het laatste moment de bloemen extra aantrekkelijk prijzen, de nieuwe collectie aankondigen of een klinkende aanbieding posten. Nog enkele tafeltjes in het restaurant vrij, geen punt, je bent zo in contact met de buurt. Met deze App is dit 24/7 mogelijk.

De inwoners weten binnen no-time wat er te koop is. De ondernemer bespaart bovendien tijd en veel geld. Wethouder Gert- Jan Schotanus was erg enthousiast en getuige van een tevreden lancering van deze app in Benthuizen. Vervolg is nu de introductie voor Zoetermeer en de omliggen andere dorpen en wijken.

Meer informatie: www. Bestdailydeals.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden