Foto:

Nu een mantelzorgwaardering aanvragen

Zoetermeer -  In 2021 bestaat de mantelzorgwaardering vanuit de gemeente Zoetermeer opnieuw uit een éénmalige financiële waardering van € 200,-. Het is weer mogelijk om de waardering aan te vragen via het registratieformulier op de website van Mantelzorgcentraal. W. https://zoetermeer.mantelzorgcentraal.nl/aanmeldformulier 

Je komt in aanmerking voor de mantelzorgwaardering wanneer je 18 jaar of ouder bent en onbetaald voor je naaste zorgt. De zorg is langdurig (meer dan 3 maanden aaneengesloten) en intensief (meer dan 8 uur per week). Let op! De aanmeldingstermijn voor de mantelzorgwaardering is tot en met 10 november 2021, tevens de landelijke Dag van de Mantelzorg. Per mantelzorger wordt maximaal één waardering uitgegeven. Gang van zaken Zodra je aanvraag verstuurd is, ontvang je een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Niet gezien of ontvangen? Het kan zijn dat de bevestiging in je ongewenste E-mail terecht gekomen is. Na registratie ontvang je vier keer per jaar het magazine voor mantelzorgers met actuele landelijke en gemeentelijke informatie over mantelzorg. De uitbetaling van de waardering vindt plaats vanaf week 49. Nog vragen of hulp nodig?Omdat er vanwege de corona maatregelen nog geen inloop spreekuur voor mantelzorgers is, kun je een afspraak maken om langs te komen voor hulp bij het aanvragen van de mantelzorgwaardering. 

Voor een afspraak en vragen kun je mailen naar E. zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl. Meer informatie vind je op W. https://zoetermeer.mantelzorgcentraal.nl/waardering. Palet Welzijn is ISO gecertificeerd en een merk van Fundis. Fundis participeert in bedrijven die zorg en diensten leveren voor gezondheid en welbevinden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden