Foto:

Twee Zoetermeerse Advocatenkantoren bundelen hun krachten

Zoetermeer - De twee Zoetermeerse advocaten Roxy de Weijer (ROXY Advocatuur) en Hilde van Uffelen-van der Burg (UFFELEN Advocatuur) lanceren een platform voor zelfstandig werkend advocatenkantoren, NIVOX Advocaten. 

Vakspecialisten met een eigen praktijk, die met een gezamenlijke naam hun krachten bundelen. Na een intensieve voorbereiding van een klein jaar, zijn zij trots op het eindresultaat. 

NIVOX Advocaten is gelanceerd op 15 april 2021.NIVOX staat voor nieuw geluid, een frisse wind binnen de advocatuur. Geen grijze oude mannen bij een groot en log advocatenkantoor, maar jonge, toegankelijke en praktisch ingestelde advocaten met verstand van zaken in begrijpelijke taal. NIVOX Advocaten is geen traditioneel advocatenkantoor, maar een platform voor zelfstandig werkend advocaten. “Veel zelfstandige advocaten hebben een algemene praktijk en zijn actief op veel rechtsgebieden. Wij geloven daar allebei niet in. Je kunt pas ergens echt goed in zijn, als je je daarin specialiseert”, aldus mede-oprichtster Hilde. Met NIVOX Advocaten hebben zij een plek ontwikkeld waar zelfstandig advocaten hun kennis en specialisme met elkaar en elkaars cliënten kunnen delen en gebruik kunnen maken van de website, de huisstijl en natuurlijk de handelsnaam “NIVOX Advocaten”.

De namen ROXY Advocaten en UFFELEN Advocatuur zijn dan ook omgetoverd tot NIVOX Vastgoed & Contracten en NIVOX Arbeidsrecht De allereerste ideeën ontstonden in de tweede helft van 2019 nadat Roxy en Hilde voor het eerst hun krachten bundelden voor een gezamenlijke cliënt. Beiden waren eerder dat jaar hun eigen kantoor gestart in het Crown Business Center in Zoetermeer. De twee waren op dat moment al geen onbekenden van elkaar, doordat ze in het verleden al met elkaar hebben samengewerkt. Roxy: “Dit is het begin. We hopen natuurlijk dat er in de toekomst nog andere specialisten die binnen het NIVOX-concept passen bij ons zullen aansluiten.” Meer informatie over NIVOX Advocaten kunt u vinden op Nivox.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden