<p>Foto: De Drie Ballonnen (archief)</p>

Foto: De Drie Ballonnen (archief)

(Foto: )

De Drie Ballonnen weer open voor alle kinderen

Zoetermeer - Maandag 19 april is de buitenschoolse opvang weer open gegaan voor alle kinderen. De Drie Ballonnen heeft lang naar het moment uitgekeken, om alle kinderen van de buitenschoolse opvang weer te mogen verwelkomen. De Drie Ballonnen biedt verschillende soorten opvang aan en heeft locaties verspreid over heel Zoetermeer. 

De buitenschoolse opvang was sinds half december gesloten als gevolg van de corona-maatregelen. In de tweede week van februari mocht de kinderopvang en gastouderopvang voor kinderen onder de 4 jaar open. In de afgelopen periode was wel de noodopvang beschikbaar voor ouders met een cruciaal beroep. Vanaf maandag 19 april zijn alle kinderen weer welkom. 

Marie-Louise van Mourik, directeur De Drie Ballonnen: “Wij zijn hier ontzettend blij mee, want wat hebben wij de BSO-kinderen gemist! Het opengaan van de buitenschoolse opvang zal best even wennen zijn na zo’n lange tijd. Ook voor de kinderen is het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan en stilstaan bij het weer opengaan van de buitenschoolse opvang. De pedagogisch medewerkers van De Drie Ballonnen doen er alles aan om de kinderen op een vertrouwde, gezellige en veilige manier te ontvangen”. 

Nu we de kinderen eindelijk weer mogen ontvangen wordt er hard gewerkt aan een het ‘welkom terug’. Hoe dit welkom eruitziet varieert per locatie.

Alle locaties houden rekening met de richtlijnen die er vanuit de overheid zijn meegegeven. Zo kan de buitenschoolse opvang weer verantwoord open. Alle ouders zijn inmiddels geïnformeerd over dit goede nieuws. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden