Foto:

Budget challenge voor jongeren

Zoetermeer - De Bibliotheek Forum Zoetermeer organiseert een speciale Budget Challenge voor jongeren tm. 25 jaar. De bibliotheek hoopt dat jij in de zomer weer kan genieten van veel leuke dingen. Genieten kost geld. Hoe zorg jij dat je geld over hebt om los te gaan, wanneer de lockdown voorbij is? 

Grijp je kans om op maandag 19 april van 19.30 -21.30 uur mee te doen aan de gratis aan de online Budget Challenge. Op 19 april zal Rebecca deze challenge introduceren. Zij weet uit eigen ervaring wat het is om schulden te hebben. Ondanks de stress en spanning hebben deze zware momenten veel bij haar opgeleverd. Zo leerde ze de waarde van het geld kennen. De balans vinden tussen wat iets kost en wat iets oplevert (in meer dan in geld alleen). Keuzes maken en prioriteiten stellen. Rebecca wil openhartig dit met jou delen en jou uitdagen deze challenge aan te gaan. Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen. Hoe kan je je opgeven? Krijg inzicht in jouw geldzaken en hou geld over voor de dingen die jij echt belangrijk vindt. Je kan je gratis opgeven voor deze uitdagende challenge via www.forumzoetermeer.nl of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (bibliotheek Zoetermeer).
Te oud voor deze challenge?Zou ook graag meer inzicht in jouw budget willen hebben, maar ben je ouder dan 25 jaar? Hou dan de website van de Bibliotheek in het Forum in de gaten, want in mei organiseert de bibliotheek een gratis budgetcursus voor iedereen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden