Foto:

Verkoop DuinParc fase 2 gestart

Zoetermeer - Op donderdag 1 april is de verkoop van de tweede fase van het nieuwbouwproject DuinParc in Zoetermeer gestart. Het is één van de laatste ontwikkelingen in de wijk Oosterheem, grenzend aan het groene recreatiegebied Bentwoud. In totaal worden er 125 woningen gerealiseerd.
BentParc in verkoopDuinParc bestaat uit twee deelprojecten: Duinveld (fase 1) en Parcveld (fase 2,3,4). Duinveld is inmiddels volledig uitverkocht. Parcveld bestaat in totaal uit 100 woningen: 60 appartementen verdeeld over 2 gebouwen en 40 eengezinswoningen.
In fase 2 gaan de eerste 31 appartementen ‘gebouw BentParc’ in verkoop. De appartementen variëren in grootte tussen 66 m2 tot 119 m2. De prijzen starten vanaf € 325.000,- en lopen op tot € 589.000,- vrij op naam. Bij elk appartement is een eigen parkeerplaats te koop. De woningen worden gasloos gerealiseerd. De inschrijving start vanaf 1 april om 19:00 uur en eindigt op 16 april om 9:00 uur.
Bart Meijer, CEO MRP: “Appartementengebouw BentParc is de volgende ontwikkeling in ons project DuinParc. Wij zijn er trots op dat MRP de laatste ontwikkelingen aan de Noordrand kan realiseren. Zoetermeer is met Oosterheem een prachtige nieuwe wijk rijker geworden. Wij zijn dan ook blij om in samenwerking met de gemeente en al onze partners, na Oostererf wederom een bijdrage te mogen leveren aan de verbetering van Zoetermeer.”
Op steenworp afstand van DuinParc zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een winkelcentrum, een golfbaan, een bibliotheek en de randstadrail. De appartementen zijn omgeven door natuur, ruimte en rust. Vanaf BentParc kijk je over het recreatiegebied Bentwoud uit.
Kwaliteiten van ZoetermeerZoetermeer, de derde stad van Zuid-Holland, is een aantrekkelijke plaats om te wonen, werken, ondernemen, studeren en te genieten van je vrije tijd. Margreet van Driel, wethouder gemeente Zoetermeer: “Zoetermeer is dé plek, want je vindt hier bijvoorbeeld de stadse allure en het mooie weidse. Dit herken je terug in iedere woonwijk die we hebben, maar zeker in Oosterheem. Ik ben ervan overtuigd dat alle bewoners van DuinParc zich hier gaan thuisvoelen”
Zoetermeer ligt centraal in de Randstad en is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Liggend aan de rand van het Groene Hart is Zoetermeer al vele decennia een fijne woonstad waar starters, gezinnen en ouderen hun plek hebben gevonden. Het dorp Zoetermeer is op fraaie wijze uitgegroeid tot een stad met alle gemakken en voorzieningen.
www.duinparc.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden