Foto:

Hulp bij Belastingaangifte

Zoetermeer - Zie je er tegenop om de jaarlijkse belastingaangifte in te vullen? De bibliotheek in het Forum is twee jaar geleden een geweldige samenwerking aangegaan met de belastingdienst. Vanaf 9 maart is het mogelijk om bij de Digitale HulpBalie van de bibliotheek een afspraak in te plannen voor de belastingaangifte 2020. Bij de afspraak zal strikt het regelement van het RIVM in acht genomen wordenDe bibliotheek verzoekt jou dan ook om alleen te komen. Bij de ingang van de wijkvesting in Rokkeveen als ook bij de ingang van het Forum (Frankrijklaan 6zal een vrijwilliger jou op de afgesproken tijd verwelkomen.

De blauwe envelop verdwijnt, maar de belastingaangifte over 2020 komt er weer aan. De getrainde vrijwilligers van de Digitale Hulpbalie van de bibliotheek helpen jou bij het invullen van de digitale belastingaangifte. Vul samen met een vrijwilliger, getraind door de Formulieren Brigade, jouw belastingaangifte of aanvraag voor toeslagen in. Voor complexe belastingvragen, zullen wij jou gericht doorverwijzen. Heb je een werkende DigiD? En alle gegevens bij de hand die nodig zijn voor de aangifte 2020? Dan kan je bij de bibliotheek terecht. Makkelijker kunnen we het niet maken... wel leuker!

Tijden: 

In de wijkbibliotheek Rokkeveen is de Digitale Hulpbalie iedere dinsdag van 9 maart tot en met 25 mei geopend van 14.00 -16.00 uur. In hoofdvestiging het Forum (Frankrijklaan 6) is de Digitale Hulpbalie iedere vrijdag van 12 maart tot en met 28 mei geopend van 14.00 - 16.00 uur. De Feestdagen uitgezonderd. Je kan een afspraak maken via www.forumzoetermeer.nl (Digitale HulpBalie) of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (bibliotheek Zoetermeer).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden