<p>Foto: Vrijwilligers en deelnemers aan de slag in de buurttuin bij Pi&euml;zoCentrum Buytenwegh. Foto: Pi&euml;zo.</p>

Foto: Vrijwilligers en deelnemers aan de slag in de buurttuin bij PiëzoCentrum Buytenwegh. Foto: Piëzo.

(Foto: )

Stemmen op Piëzo buurttuin voor de Tuinton van Karin Bloemen

Zoetermeer - Help jij Piëzo aan een tuinton van Karin bloemen? Er kan nog een kleine week gestemd worden.

De buurttuin van PiëzoCentrum Buytenwegh is genomineerd voor de Tuinton van Karin Bloemen. De prijs: een goed gevulde tuinton met daarin planten en gereedschap voor de tuin die door Karin zelf gebracht wordt. Een welkome aanvulling voor de vrijwilligers en wijkbewoners die gezamenlijk de tuin onderhouden. Breng je stem uit via  https://karinstuintips.nl/index.php/karins-tuinton/#Karins_tuinton_stemmen. Stemmen kan tot 1 maart.

Vrijwilligers en wijkbewoners uit Buytenwegh onderhouden gezamenlijk de buurttuin van het PiëzoCentrum aan de César Franckrode. Onder leiding van een vrijwilliger met veel kennis van groen Én onderhoud wordt overlegd wat er in de tuin aangeplant wordt en wat er nog meer mogelijk is. Het tuinieren zorgt voor veel plezier en bewoners leren er veel van. En tuinieren zorgt ook nog eens voor beweging en buitenlucht. 

Ton voor een tuin

Karin Bloemen zet zich sinds de coronatijd in voor het stimuleren van tuinieren. Ruim 3 maanden geleden heeft Karin Bloemen ‘ton voor een tuin’ gelanceerd. Maatschappelijke organisaties werden gevraagd een tuinproject in te sturen voor de actie. Uit deze inzendingen zijn 15 projecten genomineerd die nu in de race zijn voor de 1e uitreiking Karins tuinton. Op 15 maart wordt het winnende project geselecteerd. De zes tuinprojecten met de meeste stemmen krijgen een gelijke kans. Karin gaat met een dobbelsteen gooien waar de zes projecten op staan, het project waar de dobbelsteen op valt is de winnaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden