Foto:

Cadenzaplein on Tour

Zoetermeer - Op zaterdag 6 maart organiseren verschillende restaurants; Cadenzaplein on TourDit concept biedt horecaliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van de specialiteiten van de restaurants gevestigd aan het Cadenzaplein in Zoetermeer. Het diner is een met zorg samengestelde foodbox door Mr Xi, restaurant Soso en Koeien en Kaas Zoetermeer.

Frank Lookman, restaurantmanager van Koeien en Kaas Zoetermeer is initiatiefnemer van Cadenzaplein on Tour. Hij wil op zaterdag 6 maart een dag de krachten bundelen met zijn buren van het Cadenzaplein. ‘’Wij kunnen door het sluiten van de horeca, helaas nog steeds geen gasten ontvangen. Dus ben ik na gaan denken hoe we mensen toch kunnen laten genieten van de specialiteiten van de restaurants van het Cadenzaplein. Door ons te verenigen hoeven gasten niet te kiezen voor één bepaald restaurant, want ieder restaurant neemt een aantal gerechten voor zijn rekening’’

Op 6 maart wordt de Cadenzaplein dinerbox ‘uitgeserveerd’ voor €49,50 (voor 2 personen). Ook aan de vegetarische liefhebbers is gedacht. De meeste gerechten kunnen zo op tafel en voor enkele warme gerechten ontvangt de deelnemer een kleine simpele instructie.

 Meer informatie en bestellen kan via de besteltelefoon 06-14929321

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden