<p>Hilko Folkeringa voelt zich bij het Stadstheater als een vis in het water. Foto: Fred Roland</p>

Hilko Folkeringa voelt zich bij het Stadstheater als een vis in het water. Foto: Fred Roland

(Foto: Fred Roland)

Stadstheater brengt serenades

Zoetermeer - Bijna een jaar geleden, op 12 maart 2020 hoorden we dat Nederland gedeeltelijk op slot moest. De deuren van het Stadstheater werden ook gesloten, later volgde de horeca en heel Nederland zat thuis. Omdat dit al bijna een jaar geleden is, kan iedereen wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom trakteert het Stadtheater samen met cabaretière Kiki Schippers op een persoonlijke serenade aan een aantal inwoners in Zoetermeer. 

Inwoners van Zoetermeer kunnen iemand nomineren die een steuntje in de rug verdient. Kiki Schippers schrijft voor diegene een persoonlijk lied en brengt de serenade op de stoep van het huis van de genomineerde. Daarbovenop trakteert restaurant STAGE kitchen & café – gelieerd aan het Stadstheater - op een volle borrelbox voor 2 personen, om na te kunnen genieten met een lekker hapje en drankje. 

Deelnemen
Stuur uiterlijk 2 maart 2021 een bericht naar marketing@stadstheater.nl met daarin de naam en adresgegevens van de persoon die jij wilt nomineren. Vermeld hierbij waarom diegene een persoonlijke serenade verdient en wie weet staat Kiki Schippers op 12 maart op de stoep!

Kijk voor meer informatie op www.stadstheater.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden