Lionsclub Zoetermeer zamelt 1.308.500 DE-waardepunten in voor de Voedselbank


Foto:

Lionsclub Zoetermeer zamelt 1.308.500 DE-waardepunten in voor de Voedselbank

Zoetermeer - De DE-waardepunten inzamelactie voor de Voedselbank is afgelopen. Sinds begin december 2020 waren er 20 inzamelplekken operationeel, verspreid over Zoetermeer. Het tellen van alle punten is deze week afgerond en wij zijn verheugd dat we een eindstand van 1.308.500 punten bekend kunnen maken. Deze week hebben wij de punten overhandigd aan de Voedselbank in Zoetermeer, die de punten uiteindelijk overdraagt aan de regionale inzamelpunten. De ingezamelde DE-waardepunten worden door Douw Egberts omgezet naar pakken koffie voor de Voedselbank. Hoeveel pakken koffie dit zijn, zal in maart bekend gemaakt worden.

Wij willen alle bedrijven, instellingen en vrijwilligers die meegeholpen hebben aan deze actie, bedanken voor hun medewerking. Speciale dank aan de bedrijven die hun medewerking hebben verleend. De Bouwhof en van Veen Schoenen , alle vestigingen van Jongerius in Zoetermeer, slagerij Reas, de Albert Heijn vestigingen in Rokkeveen, De Leyens, Noordhove, Stadshart en Meerzicht, twee vestigingen van WelThuis, te weten Morgenster en Vivaldi, de Oosterkerk, Palet Welzijn Albrandswaard en Kaashuys Reeuwijk Zoetermeer.

Mede dankzij de hulp van alle DE-puntenspaarders in Zoetermeer, kunnen weer vele gezinnen in Zoetermeer ook het komende jaar weer genieten van hun eigen koffiemomentje. Eind van het jaar zijn we weer terug met onze DE-punten actie. Spaar ook dit jaar uw punten op, zodat u rond de feestdagen weer gul punten kunt doneren ten behoeven van de Voedselbank.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden