Zoetermeerse The Real Social Next Level jongeren gaan de straat op


TRS-jongeren met hun leuzen in de wijk
TRS-jongeren met hun leuzen in de wijk (Foto: The Real Social Next Level)

Zoetermeerse The Real Social Next Level jongeren gaan de straat op

ZOETERMEER- Afgelopen weken zijn jongeren van het MDT-project The Real Social Next Level de straat op geweest in Zoetermeer. TRS Next Level wordt in Zoetermeer uitgevoerd door ICT-helden en Piëzo. De TRS-jongeren hebben in de wijken Buytenwegh en Meerzicht leuzen op straat gekrijt en gesprayd. Het doel van deze actie is om Zoetermeerse inwoners in de tijd van corona een hart onder de riem te steken.

In februari zijn Zoetermeerse jongeren actief om deze leuzen in verschillende wijken te verspreiden. Om de Zoetermeerse inwoners een hart onder de riem te steken en te laten zien dat ze niet alleen zijn, hebben de TRS-jongeren positieve boodschappen geschreven. Door de vele positieve reacties van wijkbewoners gaan de jongeren in meerdere wijken aan de slag. Daarnaast heeft deze ludieke actie bij zorginstelling Middin Buytenwegh (waar één van de deelnemers woont) in Zoetermeer voor vele blije bewoners gezorgd.

Inzamelactie Meerzicht
Op donderdag 18 februari zijn de MDT-jongeren gaan flyeren voor een kledinginzamelactie in de wijk Meerzicht. De jongeren willen graag kleding inzamelen voor Zoetermeerse inwoners die er minder goed voor staan in de maatschappij. Het is de bedoeling dat de ingezamelde kleding bij de kledingbank in Zoetermeer terechtkomt. De kledingbank deelt kleding uit aan gezinnen die het niet breed hebben. Heeft u nog kleding over die u niet gebruikt? Op 4 maart 2021 om 13:30 tot 14:30 kunt u deze inleveren bij het Skatepark Abdissenbos.

Over The Real Social Next Level
In heel Nederland zijn MDT-projecten gestart waarin jongeren zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. The Real Social Next Level is onderdeel van Sportief Besteed Groep. Sportief Besteed Groep is een overkoepelende organisatie, actief in verschillende gemeenten van Zuid-Holland (o.a. Alphen a/d Rijn, Delft, Lansingerland, Leiden, Rijswijk en Zoetermeer). Teamcoaches begeleiden jongeren intensief bij het opzetten en uitvoeren van maatschappelijke activiteiten in hun buurt of wijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden