Gratis livestream vanuit de Boerderij


Foto:

Gratis livestream vanuit de Boerderij

Zoetermeer - Vrijdag 12 maart kun je gratis gaan genieten van het concert van The Doors in Concert via een livestream vanuit Cultuurpodium Boerderij. Beleef de unieke sfeer van een The Doors concert vanuit je huiskamer!

Het handelsmerk van de topmuzikanten van The Doors in Concert is authenticiteit. De band speelt met uitsluitend originele instrumenten zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. De toetsenist speelt met links de baspartijen op een Fender Rhodes Piano Bass, net als Ray Manzarek dat deed, en er wordt gebruik gemaakt van oude Fender versterkers en originele microfoons. Dit alles om de sound van de concerten van The Doors in perfectie te evenaren. ‘Het geluid van The Doors op het podium was vaak interessanter en puurder dan dat van de studio-uitvoeringen’, aldus de tributeband. Ze gaan je meevoeren naar de hoogtijdagen van The Doors en nummers als “Light my Fire”, “Love her Madly”, “L.A. Woman” en “Riders on the Storm” zullen uit je boxen knallen!
De livestream zal te zien zijn via Vimeo. De Boerderij heeft voor dit platform gekozen om de kwaliteit die zij ook via streaming willen bieden te kunnen garanderen. Vimeo is een uiterst professioneel platform met de hoogste beeldkwaliteit. Bovendien word je niet afgeleid door advertenties en kun je dus ongestoord genieten van het live optreden.
Het is simpel: zorg dat je vrijdag 12 maart om 20:30 uur klaar zit in je lekkerste stoel met je favoriete drankje, ga naar www.cultuurpodiumboerderij.nl en klik op livestream en nodig vooral al je vrienden uit om ook te kijken, zodat je er apart maar toch samen bij bent!
We gaan ervan uit dat vanwege de Coronamaatregelen het concert niet in de oorspronkelijke vorm kan doorgaan. In dat geval krijgen de kaartkopers automatisch het bedrag van hun ticket teruggestort via Ticketmaster. Deze streaming wordt mede mogelijk gemaakt door de Cultuurwinter van Cultuur079.

EVENEMENT OP SITE (VRIJDAG)
 Groene blok:
We gaan ervan uit dat vanwege de Coronamaatregelen het concert niet in de oorspronkelijke vorm kan doorgaan. In dat geval krijgen de kaartkopers automatisch het bedrag van hun ticket teruggestort via Ticketmaster. Dit zal bekend worden na de persconferentie van a.s. dinsdag.

Gratis livestream van The Doors in Concert vanuit de Boerderij. Via Vimeo kun je de unieke sfeer van een The Doors concert vanuit je huiskamer beleven, in professionele en hoge beeldkwaliteit en zonder advertenties. Ga naar <https://vimeo.com/cultuurpodiumboerderij> Deze streaming wordt mede mogelijk gemaakt door de Cultuurwinter van Cultuur079.

The Doors in Concert nemen je mee naar de hoogtijdagen van The Doors, eind jaren ’60, met nummers als “Light my Fire”, “Love her Madly”, “L.A. Woman” en “Riders on the Storm”. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen. Authenticiteit is het handelsmerk van deze muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. Hiernaast gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons. ‘Het geluid van The Doors op het podium was vaak interessanter en puurder dan dat van de studio-uitvoeringen’, aldus de tributeband. De bandleden laten zich inspireren door de verschillende live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

OUDE EVENEMENT OP SITE & OUDE FB EVENT (VRIJDAG)
We gaan ervan uit dat vanwege de Coronamaatregelen het concert niet in de oorspronkelijke vorm kan doorgaan. In dat geval krijgen de kaartkopers automatisch het bedrag van hun ticket teruggestort via Ticketmaster. Maar.. ‘this is not the end’! De show gaat wel door via full HD livestream. Zo kun je er toch bij zijn, maar dan vanuit je huiskamer. Zelfde datum, zelfde tijd. (linken naar nieuw evenement)

FACEBOOKEVENT (VRIJDAG)
Vrijdag 12 maart kun je gratis gaan genieten van het concert van The Doors in Concert via een livestream vanuit Cultuurpodium Boerderij. Beleef de unieke sfeer van een The Doors concert vanuit je huiskamer! Het is simpel: zorg dat je om 20:30 uur klaar zit in je lekkerste stoel met je favoriete drankje, ga naar www.cultuurpodiumboerderij.nl en klik op livestream. En nodig vooral al je vrienden uit om ook te kijken, zodat je er apart maar toch samen bij bent!
We gaan ervan uit dat vanwege de Coronamaatregelen het concert niet in de oorspronkelijke vorm kan doorgaan. In dat geval krijgen de kaartkopers automatisch het bedrag van hun ticket teruggestort via Ticketmaster. Deze streaming wordt mede mogelijk gemaakt door de Cultuurwinter van Cultuur079. #cultuurwinter #cultuur079 #zoetermeerisdeplek
Medeorganisatoren:
Jan Rijbroek/Mammoth
The Doors in Concert
Gemeente Zoetermeer
Cultuurfonds Zoetermeer
Netwerk Zoetermeer - Events

POST SOCIAL (VRIJDAG)
*GRATIS LIVESTREAM* Vrijdag 12 maart kun je gratis gaan genieten van The Doors in Concert via een livestream vanuit Cultuurpodium Boerderij. Beleef de unieke sfeer van een The Doors concert vanuit je huiskamer! Zorg dus dat je om 20:30 uur klaar zit in je lekkerste stoel met je favoriete drankje, ga naar www.cultuurpodiumboerderij.nl en klik op livestream. En nodig vooral al je vrienden uit om ook te kijken, zodat je er apart maar toch samen bij bent! Meer info:
#cultuurwinter #cultuur079 #zoetermeerisdeplek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden