Trampolinespringers Pro Patria trainen door


Foto:

Trampolinespringers Pro Patria trainen door

Zoetermeer - De trampolinespringers van Pro Patria zijn gewend om een aantal keer in de week met elkaar te trainen. Naast het harde werken op de trampoline hebben de sporters ook een fijne band en veel lol met elkaar. Tijdens de lockdown missen ze dit natuurlijk heel erg!

Maar gelukkig zijn de trainingen dit jaar weer hervat, maar natuurlijk wel op een andere manier omdat het binnen niet mag. Gymworld wordt nu op een andere manier gebruikt dan waar het voor bedoeld was: er wordt getraind op de parkeerplaats onder Gymworld waardoor de springers verzekerd zijn van droge omstandigheden.

Een aantal keer per week krijgen de sporters kracht-, lenigheid en conditietraining. Ook de trap van Gymworld wordt hiervoor gebruikt. Op deze manier kunnen ze in aangepaste vorm toch trainen. Voor de 18 plussers is er een apart programma, aangezien zij een strenger beleid hebben met betrekking tot de huidige coronamaatregelen. Daarnaast hebben de trainers een video training gemaakt voor de breedtesporters van de afdeling trampoline springen. Elke week worden ze door de ere- en 1e divisie sporters uitgedaagd om mee te doen met een aantal oefeningen.

Natuurlijk hopen we dat de sporters weer snel in de zaal kunnen trainen, maar tot die tijd zijn zij vier keer per week buiten te vinden. Namens het bestuur van GV Pro Patria Zoetermeer een compliment voor de trainers en sporters dat ze op deze manier doorgaan!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden