Pro Patria lanceert ClubApp


Foto:

Pro Patria lanceert ClubApp

ZOETERMEER – De zalen zijn leeg en de toestellen, normaal vol met enthousiaste sporters, blijven voorlopig ook nog leeg. De wedstrijdsporters krijgen kracht-, lenigheid en conditietraining op de parkeerplaats onder Gymworld.

Voor de recreanten gaan de lessen sinds de lockdown niet door. “Voor alle leden, maar zeker voor deze groep, hebben we daarom een ClubApp gelanceerd” licht penningmeester Angela Kroep toe. “We zijn de afgelopen maanden hard bezig geweest om over te stappen naar een nieuw ledenadministratiesysteem. En dat is gelukt! De ClubApp is daar een verlengstuk van. Alle leden zijn inmiddels per mail uitgenodigd om de app te gaan gebruiken. Hierin kunnen onze trainers digitale lessen en challenges neerzetten, maar leden kunnen ook actief meedoen in de app. Zo proberen we onze leden toch te laten bewegen en te betrekken bij onze vereniging”.

De ClubApp is te downloaden via de Apple Store en de Google Play Store. Toegang is exclusief voor leden van Pro Patria. Voor meer informatie, ga naar www.propatria.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden