Trattoria Di Niente sponsor van Ilion


<p>&nbsp;Rainier Gouweloos van Di Niente toont trots de sponsorovereenkomst met Ilion (foto Ad Klok) </p>

 Rainier Gouweloos van Di Niente toont trots de sponsorovereenkomst met Ilion (foto Ad Klok)

(Foto: )

Trattoria Di Niente sponsor van Ilion

Zoetermeer - Sinds de opening in 2016 is Trattoria Di Niente een begrip geworden als een stukje culinair Italië in Zoetermeer. Veel Ilionezen wisten vanaf het begin af aan de weg te vinden naar de gezellige winkel aan het pleintje in de Dorpsstraat. Niet in de laatste plaats omdat Rainier Gouweloos, eigenaar van Di Niente, aan Ilion lunchbonnen ter beschikking stelde om onder de vrijwilligers van de Klaverbladloop te verloten.

Omgekeerd heeft Ilion Rainier als beginnend ondernemer een paar keer geholpen door aandacht aan Di Niente te besteden in ’t Sprintje, het clubblad van de vereniging. Nu, ruim vier jaar later, vindt Rainier dat hij iets terug moet doen: ondanks de corona crisis heeft hij besloten een sponsorovereenkomst met Ilion aan te gaan. Dit past goed binnen de filosofie van Rainier, die maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Hij vindt dat een ondernemer, als het maar even kan, ook of misschien wel juist in moeilijke tijden moet kijken waar een maatschappelijke bijdrage kan leveren..

Italië in Zoetermeer

Een momentje Italië is wat u bij Di Niente kan beleven. De “Trattoria” heeft een ongedwongen sfeer waarbij u met een heerlijke espresso of een glas fruitige wijn kan genieten van een belegde panini of vers klaargemaakte antipasta. Herkenbare producten die met het oog op duurzaamheid en Fair Trade te verkrijgen zijn. Genieten van de heerlijke producten die het leven zo mooi kunnen maken. Ambachtelijk en met passie gemaakt. Ook in Coronatijd is Di Niente gewoon open. Natuurlijk niet om gezellig in het restaurantgedeelte te borrelen, maar wel voor het afhalen van de verse producten die door Rainier en zijn medewerkers worden gemaakt waar u bij staat.

Lunchbonnen

In de sponsorovereenkomst met Ilion staan natuurlijk de lunchbonnen die Di Niente verstrekt voor verloting onder de vrijwilligers van de Klaverbladloop. Die lunchbonnen zijn mateloos populair onder de vrijwilligers. We hopen dat we in november zo ver zijn dat de Klaverbladloop weer doorgang kan vinden en dat de winnaars van de lunchbonnen gewoon in het restaurant van Di Niente daarvan kunnen genieten.

Di Niente is de derde sponsor van Ilion in de Dorpsstraat: naast Optique René en massagesalon Phufa.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden