Vermissing Zoetermeerse


Foto: Hensing, Erik (E.A.

Vermissing Zoetermeerse

Zoetermeer - De politie is sinds zaterdag 9 januari op zoek naar een vermiste 75-jarige vrouw  in de omgeving van Dorpsstraat te Zoetermeer.

Signalement: Blanke vrouw van 75 jaar, kort blond haar,1.60 m lang, een groene jas met capuchon tot op de knieën, licht groene broek, donkere platte schoenen.
Zie foto eerder geplaatst via social media.

Op zondag 10 januari rond 12:00 uur werd de vermiste 75-jarige mevrouw voor het laatst gezien in de omgeving van de Dorpsstraat. De politie is op zoek naar camerabeelden waarop de vermiste lopend te zien is. Mocht u in het bezit zijn van een camera, dan is het verzoek om de beelden uit te kijken.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement? Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord? Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden