Golfclub Bentwoud bereikt mijlpaal van 600 leden


Foto:

Golfclub Bentwoud bereikt mijlpaal van 600 leden

ZOETERMEER - Dinsdag 5 januari was het zover: Golfclub Bentwoud verwelkomde Ellen van Daal als 600ste lid. 

Golfclub Bentwoud is opgericht in 2010 en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt. De groei is te danken aan de mooie ‘homecourse’ in het Bentwoud met 36 afwisselende holes en een zeer gevarieerd activiteitenprogramma. Daarbij komt dat door alle beperkende maatregelen die de verspreiding van het Corona-virus moeten tegen gaan, steeds meer mensen de golfsport hebben (her)ontdekt.

Ellen van Daal: “Ik heb gekozen voor Golfclub Bentwoud vanwege het sociale karakter van de club en omdat de baan is gelegen in een prachtig natuurgebied. Ik woon nu weliswaar in Oegstgeest, maar ik heb ook jaren in Hazerswoude-Dorp gewoond, daarom kan ik enorm genieten van deze omgeving.”

Ellen van Daal wordt verwelkomd door Herman Haarman en Max Alias, respectievelijk voorzitter en secretaris van Golfclub Bentwoud

In 2021 heeft Golfclub Bentwoud weer veel activiteiten op de agenda staan, aantrekkelijk voor zowel de beginnende als de ervaren speler. Bovendien hoopt ze haar 2e lustrum te vieren. De organisatie van deze activiteiten is in handen van een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.gcbentwoud.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden