Kerststuk maken voor een ander en jezelf

Kerststuk maken voor een ander en jezelf

Zoetermeer - Nog maar een paar weken en dan is het kerst! Tijd voor kaarsjes, een versierde kerstboom en vooral gezelligheid! Maar voor veel mensen in Zoetermeer is kerst niet zo leuk. Ze voelen zich eenzaam. En nu met alle coronamaatregelen wordt dit gevoel alleen maar versterkt. Voor deze mensen en ook voor de maker zelf gaan we deze maand op verschillende locaties een mooi kerststuk maken. 

Bij diverse locaties van Palet Welzijn is het mogelijk een kerststukje te maken voor uw eigen huis én om weg te geven aan een ander. Laat weten dat u aan en ander denkt en geef ook een stukje weg. Want door te geven en even een praatje te maken maak jezelf én een ander blij.

Betalen kan ook met de Zoetermeerpas
Tijdens de workshop worden per persoon twee kerststukjes gemaakt, de kosten hiervoor zijn € 15,-. Dit kan ook betaald worden met uw Zoetermeerpas. Zo krijgen ook de mensen die het wat minder breed de kans om mee te doen en wat te kunnen geven aan een ander. Hieronder de verschillende data en locaties van Palet Welzijn waar je terecht kan.

Wijk                 Datum & tijd                 Locatie                                                                 Aanmelden

Noordhove/ 9 dec om 14:00 uur         Dienstencentrum Petuniatuin 7A                 k.wezenberg@paletwelzijn.nl
Seghwaert                                                                                                                                         088 0234 244

Oosterheem 14 dec om 10:30 u         Wijkcentrum Zanzibarplein 5                 c.tas@paletwelzijn.nl
                                                                                                                                                                 088 0234 246

Rokkeveen         15 dec om 13:00 u         Buurtcentrum de Vlieger                         o.haasnoot@paletwelzijn.nl
                                                                                 Groenblauwlaan 133                                 088 0234 245

Kijk op www.paletwelzijn.nl voor actuele informatie van de locaties waar u nog meer terecht kunt om de kerststukjes te maken en hoe u zich kunt aanmelden. Voor vragen kunt u ook bellen naar het algemene nummer van Palet Welzijn 0800-935 956.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden