Digitale Meet&Greet XXL voor werkzoekenden

Digitale Meet&Greet XXL voor werkzoekenden

Zoetermeer - Op 8 december organiseren de werkgeversservicepunten in de regio Zoetermeer en de regio Gouda speciaal voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking en sociale ondernemers een digitale Meet&Greet XXL, samen met gemeenten, VNO-NCW West, Onbeperkt aan de Slag en UWV.

Programma

Tijdens de Meet&Greet kunnen enthousiaste werkzoekenden en sociale ondernemers op een informele manier met elkaar kennismaken en praten over werk en baankansen. Zij gaan in gesprek over de perfecte baan. Nu of in de toekomst. De digitale meet&greet vindt plaats op 8 december van 13.00 tot 17.00 uur. De werkzoekende en de werkgever voeren een 1-op-1-videogesprek van maximaal 10 minuten. Wij kijken uit naar mooie gesprekken tussen werkzoekenden en werkgevers!

In het kort:

Datum: 08 december 2020
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Online, via PowerPunt

Aanmelden

Werkzoekenden kunnen zich nog aanmelden tot en met 2 december voor de digitale Meet&Greet XXL: https://nederland.onbeperktaandeslag.nl/evenement/digitale-meetgreet-xxl-8-december-2020

Meer weten?

Werkzoekenden en werkgevers met vragen, kunnen mailen naar ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl of bellen met 088 - 008 42 02.

De digitale Meet&Greet XXL is een samenwerking van Werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal,
Werkgeversservicepunt Midden Holland, VNO-NCW WEST, Onbeperkt aan de slag en UWV.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden