Verkoop DuinParc in Zoetermeer gestart


Foto:

Verkoop DuinParc in Zoetermeer gestart

Zoetermeer - Op maandag 30 november start de verkoop van de eerste fase van het nieuwbouwproject DuinParc in Oosterheem te Zoetermeer. Het is één van de laatste ontwikkelingen in de wijk Oosterheem, grenzend aan het eeuwige groen van het Bentwoud. In totaal worden er circa 125 woningen gerealiseerd.

Deelproject Duinveld in verkoop

DuinParc bestaat uit twee deelprojecten: Duinveld en Parcveld. Duinveld bestaat uit 25 woningen en is nu in de verkoop. Dit deelproject bevat tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoekwoningen en vrijstaande woningen. De prijzen variëren van € 439.000,- tot € 795.000,- vrij op naam. De inschrijving van dit deelproject sluit op maandag 21 december, waarna de woningen zullen worden toegewezen. Parcveld, met circa 100 woningen, zowel eengezinswoningen als appartementen, gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 in de verkoop.

Op steenworp afstand van Duinparc zijn diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum, een bibliotheek, een kinderboerderij en diverse scholen aanwezig. De riante woningen zijn omgeven door natuur, ruimte en rust. De groene omgeving en de indeling van de woningen zorgen voor een ideale omgeving om thuis te werken.

Bart Meijer, CEO MRP Development: “Zoetermeer is een bijzondere plek voor mij. Ton Meijer, mijn vader, heeft het Stadshart ontwikkeld en wij mogen nu als MRP de laatste ontwikkelingen aan de Noordrand realiseren. Zoetermeer is met Oosterheem een prachtige nieuwe wijk rijker geworden en ons eerste succesvolle project hier was Oostererf. Wij zijn dan ook blij om in samenwerking met de gemeente en al onze partners, wederom een bijdrage te mogen leveren aan de verbetering van deze stad.”

Kwaliteiten van Zoetermeer

Zoetermeer, de derde stad van Zuid-Holland, is een aantrekkelijke plaats om te wonen, werken, ondernemen, studeren en te genieten van je vrije tijd. Het ligt centraal in de Randstad en is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Liggend aan de rand van het Groene Hart is Zoetermeer al vele decennia een fijne woonstad waar starters, gezinnen en ouderen hun plek hebben gevonden. Het dorp Zoetermeer is op fraaie wijze uitgegroeid tot een stad, waar je alle gemakken en voorzieningen kunt vinden die je mag verwachten.

Margreet van Driel, wethouder gemeente Zoetermeer: “Zoetermeer is dé plek, is veelzijdig en kent vele gezichten. Het is een fijne stad om in te wonen. Mooi dat dit stuk in Oosterheem nu invulling krijgt. De woningen die hier gebouwd worden, zijn een aanwinst voor de stad.”

www.duinparc.nl

www.zoetermeerisdeplek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden