Online Sinterklaaskunst bij CKC


Foto: CKC & partners

Online Sinterklaaskunst bij CKC

Zoetermeer - Sinterklaas vindt het zo jammer dat alleen hij de tekeningen en kunstwerken van de kinderen kan zien. Of CKC & partners daar een oplossing voor heeft. Ja natuurlijk, Sinterklaas. Een online tentoonstelling van de Sinterklaas-kunstwerken van alle kinderen uit Zoetermeer!

Sinterklaas heeft gebeld met juf Miranda, die tekenlessen verzorgt bij CKC & partners. Zij heeft ervoor gezorgd dat er een online expositie is gekomen op www.ckc-zoetermeer.nl/sinterklaas. 

En als je niet zo goed weet wat je moet maken voor de Sint, dan heeft zij nog een leuke opdracht voor je! Sinterklaas werkt thuis en zit dus lang en vaak op zijn stoel te werken. Dat kan een stuk leuker en comfortabeler! Ontwerp een mooie stoel voor de werkkamer van Sinterklaas.

De video met Sinterklaas en met juf Miranda vind je ook op www.ckc-zoetermeer.nl/sinterklaas.

Stuur een liggende foto van je kunstwerk (of kunstwerken!) naar mvc@ckc-zoetermeer.nl en vermeld je naam en je leeftijd. Heb je er een verhaaltje bij en kun je vertellen welk materiaal je hebt gebruikt, graag! Dat komt ook bij de expositie te staan, zoals echte kunstenaars dat doen. 

 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden