Rainbow Leesclub in bibliotheek


Foto: DAVIDDEGELIN.COM

Rainbow Leesclub in bibliotheek

Zoetermeer - Samen lezen en het boek bespreken met een auteur is een grote verrijking. Vanaf zondagmiddag 13 december start de Bibliotheek Zoetermeer samen met auteur Eveline van de Putte een speciale online editie van de Rainbow leesclub over haar boek Stormachtig stil. De Rainbow leesclub is voor lhbti-ers van alle leeftijden die van boeken houden. Iedereen is van harte welkom om online mee te doen op het digitale platform van de bibliotheek.

Het boek Stormachtig stil van Eveline van de Putte bevat zevenentwintig bijzondere verhalen van lhbti-ers. Deze bevlogen auteur zal de middagen online begeleiden. Per keer worden er negen verhalen uit het boek besproken, aan de hand van thema’s zoals uit de kast komen,
wat betekent vrijheid voor jou, veiligheid, vroeger en nu, vrienden / familie, en het mooiste verhaal.
Door het boek met een groepje te lezen en te bespreken ontdek je iedere keer weer nieuwe gezichtspunten. Het is een fijne manier om je eigen ervaringen en visie met anderen te delen aan de hand van dit geweldige boek. Stormachtig stil is niet alleen een boek waarin de geschiedenis van roze ouderen naar voren komt, maar die ook goed te vertalen is naar de mogelijkheden van nu. Als extra bespreken we per keer twee bijzondere queer gedichten van bekende en onbekende dichters.

Lijkt je dit geweldig en wil je coronaproof deelnemen aan deze bijzondere leesclub? Op een simpele manier kan je thuis meedoen achter de computer, tablet of laptop met Google Chrome. Je mag natuurlijk je eigen boek meenemen of er een kopen. Een gesigneerd boek kost € 25,- De kosten voor de leesclub bedragen € 2,50 per bijeenkomst. In het totaal zullen er drie bijeenkomsten plaatsvinden in de wintermaanden. Kaartjes kan je bestellen aan de balie van de bibliotheek of op de website www.forumzoetermeer.nl onder de zoekterm Eveline van de Putte.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden