De World Police and Fire games komen naar Zoetermeer


start van de wedstrijd
start van de wedstrijd (Foto: Hanneke Muetstege)

De World Police and Fire games komen naar Zoetermeer

Persbericht:

3 Nationscup wedstrijd op internationaal niveau gepland in het weekend van 28 en 29 augustus 2021 in Zoetermeer. De World Police and Fire games gaan plaatsvinden in 2022.

Nieuws van Stichting Wielerpromotie Het Groene Hart.

Ook de mountainbike wedstrijden zijn hard geraakt door de corona crisis. Hierdoor hebben wij dit jaar helaas geen wedstrijden in Zoetermeer en Spaarnwoude kunnen organiseren vanwege alle beperkingen die zijn opgelegd.

Ondanks de huidige situatie kijken wij alvast uit naar 2021 en zijn verheugd dat wij in het weekend van 28 en 29 augustus weer een prachtige internationale wedstrijd mogen organiseren bij SnowWorld in Zoetermeer. Waarbij jong en oud, amateur of professional weer op een uitdagend parcours om de prijzen mogen strijden.

Wij zijn verder super trots dat wij gevraagd zijn om in 2022 de World Police and Fire games (Olympische spelen voor politie-, brandweer-, douane- en gevangenismedewerkers) op het gebied van mountainbike wedstrijden te gaan organiseren. Waarbij politie-, brandweer-, douane- en gevangenismedewerkers uit de hele wereld op onze tracks zullen gaan rijden. Een grote eer voor ons. Deze wedstrijden waren eerst gepland voor 2021, maar zijn doorgeschoven naar 2022.

Wij zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen omtrent onze wedstrijden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden