JobHulpMaatje: trainingen gaan door.

Zoetermeer - Door de verzwaring van de gedeeltelijke lockdown is de bibliotheek dicht tot en met 19 november. Daarom zijn daar in deze periode geen bijeenkomsten van JobHulpMaatje Zoetermeer. De actuele stand van de activiteiten is op dit moment:

De vijf trainingsdagen voor de JobGroup voor zzp’ers gaan door per 24 november. Afhankelijk van de omstandigheden zullen bijeenkomsten fysiek dan wel digitaal plaatsvinden. Belangstellende freelancers kunnen zich nog steeds aanmelden.

De JobGroup ‘Ik werk in Nederland’ voor migranten willen we graag fysiek geven. De start hiervan wordt ook een week opgeschort: de start is op 24 november. Deze JobGroup gaat dus ook door en belangstellenden kunnen zich nog steeds melden. Deelnemers ontvangen bericht over de precieze startdatum.

Individuele trajecten gaan gewoon door. De werkzoekende en het begeleidende Maatje maken daarover samen afspraken.

De wekelijkse workshop Netwerken en SolliciterenNU gaat in digitale vorm door.

Het spreekuur op donderdagmiddag in Stadhuis-Forum is zal eveneens worden voortgezet zodra het Forum weer toegankelijk is: vanaf 26 november.

Opgeven voor de JobGroups, of andere vragen? Mail naar info@jhm-zoetermeer.nl of app/bel naar het mobiele nummer 06 41 57 21 57. Kijk op onze website voor de meest actuele stand van zaken: www.jhm-zoetermeer.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden