Foto: kim

Expositie #wonenindetoekomst groot succes

Zoetermeer - De expositie @wonenindetoekomst die van vrijdag 16 oktober tot en met donderdag 12 november te bewonderen was in Woonhart Zoetermeer, is een groot succes geworden! Op de 22 unieke schilderijen, gemaakt door kinderen van verschillende basisscholen en BSO’s uit Zoetermeer, kon iedereen z’n stem uitbrengen. Geen tientallen, geen honderden, maar echt duizenden stemmen zijn zowel online als offline uitgebracht! Stemmen kon tot en met 8 november, waarna de stemmen werden geteld. En hierbij is vanzelfsprekend ook gekeken naar het aantal leerlingen, om elke school en BSO een zo eerlijk mogelijke kans te geven. 

De winnaars 
Vanwege de geldende coronamaatregelen werden de 3 winnende scholen donderdag 12 november apart bezocht. Toen hoorden de kinderen ook pas welke prijs zij uiteindelijk gewonnen hadden. De eerste prijs, een cheque ter waarde van € 500,--, was voor Kindcentrum De Entree. De Paulusschool ontving de tweede prijs: een cheque ter waarde van € 250,-- en de derde prijs, een cheque van € 100,--, was voor BSO IKC De Tjalk A.

Onder alle mensen die hun stem hebben uitgebracht werden ook nog eens shoptegoeden t.w.v. € 50,-- verloot. Deze winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen hierover. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden