Foto:

‘Het zou zomaar kunnen ...’ Ontglipt

Zoetermeer - Voeg de huidige onrust in de wereld toe aan de plannen om zeer binnenkort naar Mars te vliegen, klop deze op met de vooruitsnellende technologie en je hebt het recept voor de meeslepende futuristische thriller Ontglipt.

‘Ontglipt is een Near Future Thriller,’ zegt de debuterend Haags-Zoetermeerse schrijver Jerry Hendriks. ‘Het verhaal speelt zich af binnen nu en pakweg tien tot twintig jaar. Natuurlijk is het pure fictie, maar als je kijkt naar de plannen van iemand als Elon Musk van SpaceX en de bijna niet bij te benen ontwikkelingen op het gebied van technologie en artificiële intelligentie dan zou het een toekomstige realiteit kunnen zijn.’

Ontglipt vertelt het verhaal van een uitgebalanceerde groep mannen en vrouwen die ondersteund door de meest geavanceerde technologie de uitdaging aangaat om op Mars een kolonie op te zetten. Onderweg naar de rode planeet komen ze er achter dat er een verstekeling aan boord is die zo zijn eigen ideeën heeft bij die nieuwe ideale samenleving.

‘Het zou zomaar kunnen ... We leven in een bijzonder spannende tijd. Voor een beetje machtswellusteling lijken de mogelijkheden onbegrensd.’ 

Speciale aanbieding voor de lezers van Streekblad Zoetermeer
Bestel je Ontglipt in november via webshop Kelbo.nl van de Haagse uitgeverij U2pi dan ontvang je naast een gesigneerd exemplaar van Ontglipt ook nog gratis het e-book en gratis verzending.

Vanaf december is Ontglipt voor iedereen verkrijgbaar via de boekhandel en bekende online-kanalen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden