Foto:

De Zeven Zoekversnellers naar werk

Zoetermeer - Speciaal voor alle werkzoekenden organiseert de bibliotheek Zoetermeer op vrijdag 27 november van 19.30 tot 21:00 de lezing “De zeven zoekversnellers naar werk”. De lezing is zowel real-life in het Forum als online op het digitale platform van de bibliotheek te bezoeken. In deze onzekere tijden wil de Bibliotheek een hart onder de riem steken van Zoetermeerse werkzoekenden

Door de tweede coronagolf zal de werkloosheid de komende maanden helaas niet minder worden. Het aantal mensen dat hierdoor in een onzekere situatie terecht komt neemt toe.

In het boek De Zeven Zoekversnellers naar werk beschrijft Debbie Heijne op een persoonlijke en open manier haar eigen ervaringen als werkzoekende. Haar ‘lessons learned’ zorgen voor herkenning en nodigen uit om vanuit een nieuw perspectief aan de slag te gaan met de eigen zoektocht naar werk. Debbie Heijne: “Ik zie veel mensen steeds op dezelfde manier werk zoeken. Dat zorgt voor frustraties, die je behoorlijk in de weg kunnen zitten. Hartstikke logisch, maar tegelijkertijd een groot probleem als het je kans op werk (onnodig) verkleint. De eerste stap om dat te veranderen is zien wat er gebeurt. Ik heb mijn ervaringen beschreven met als doel om dat proces te versnellen.” Tijdens deze lezing vertelt Debbie Heijne over haar eigen ervaringen als werkzoekende en ondernemer. Deelnemers kunnen hun vragen over hun eigen zoektocht stellen.

Mis deze geweldige lezing van ervaringsdeskundige Debbie Heijne niet. Jij kan er zowel real-life bij zijn, als online deelnemen aan deze lezing. Bestel jouw ticket op www.forumzoetermeer.nl of aan de balie van de bibliotheek. De kosten voor een online kaartje zijn € 2,50 en een real-life ticket € 7,50. Je kan ook via de Zoetermeerpas jouw ticket afrekenen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden