Foto:

In gesprek over dierenwelzijn en biodiversiteit in Zoetermeer

Zoetermeer - Wat moet er gebeuren om het welzijn van dieren in Zoetermeer te verbeteren? Hoe kan de gemeente de biodiversiteit in de stad versterken? Over onder meer deze vragen wil de fractie van GroenLinks graag met inwoners en organisaties in gesprek. Daarom organiseert de partij een digitale bijeenkomst op woensdag 18 november van 20:00 tot 21:30 uur.

In Zoetermeer leven ontzettend veel dieren. Bij inwoners thuis, op onze (stads)boerderijen en in de groene parken. De centrale vraag van de avond is dan ook hoe we dieren in Zoetermeer een waardig en gezond leven kunnen bieden en hoe we de biodiversiteit in de stad nog meer tot bloei kunnen laten komen. Fractievoorzitter Jordy Boerboom van GroenLinks zal het gesprek begeleiden en er zullen verschillende thema’s en passende stellingen voorbij komen. Eén van de aanwezige experts is Robin Smit (raadslid namens de Partij voor de Dieren in Den Haag).

GroenLinks organiseert nu een digitale bijeenkomst, mede omdat de gemeente heeft aangegeven deze bestuursperiode nog met een nota dierenwelzijn te komen. De fractie zal de uitkomsten van de bijeenkomst daarom meenemen naar de inbreng op die nota. Het gesprek zal plaatsvinden op woensdag 18 november van 20:00 tot 21:30 uur. Geïnteresseerden en betrokkenen kunnen zich aanmelden met een mail naar fractie@groenlinks-zoetermeer.nl en ontvangen daarna meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden