Vrijwilliger Thuis zoekt jou!

Zoetermeer - Op dinsdagavond 24 november organiseert ZoSamen weer een Introductiebijeenkomst Vrijwilliger Thuis. Loop je al langer met het idee rond om iets te willen betekenen voor iemand met een chronische ziekte en/of beperking of voor iemand met dementie? Ben je geduldig en kan je goed luisteren? En heb je (twee)wekelijks een paar uur beschikbaar? Misschien is ons vrijwilligerswerk dan iets voor jou. Vrijwilliger Thuis ondersteunt daar waar de mantelzorger wat extra hulp kan gebruiken en is er ook voor mensen met een klein netwerk.

Tijdens onze Introductiebijeenkomst informeren we je over wat het werken als vrijwilliger in de thuissituatie inhoudt. De bijeenkomst wordt gegeven door de coördinatoren van Vrijwilliger Thuis en bied je als potentiële vrijwilliger een mogelijkheid om te proeven of dit vrijwilligerswerk bij je past.
Adres: MEE Zuid-Holland Noord, Willem van Cleeflaan 1005 A. Tijd: 19.15 tot 21.45 uur. Graag van te voren aanmelden i.v.m. een beperkt aantal plaatsten.

Aanmelden of meer weten?  Stuur dan een mail naar vrijwilligerthuis@meezhn.nl of bel ons op telefoonnummer 06 - 39437494.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden