ZOETERMEER - Woensdagmorgen 21 oktober rond 3.00 uur was brand ontstaan in een bedrijfsuitje aan de Wattstraat in Zoetermeer. Hier heeft een grote brand gewoed in een bedrijfspand, de brandweer bevestigde al snel grote brand omdat zou gaan om een uitslaande brand. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand. De weg werd afgesloten gedurende de brand.
ZOETERMEER - Woensdagmorgen 21 oktober rond 3.00 uur was brand ontstaan in een bedrijfsuitje aan de Wattstraat in Zoetermeer. Hier heeft een grote brand gewoed in een bedrijfspand, de brandweer bevestigde al snel grote brand omdat zou gaan om een uitslaande brand. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand. De weg werd afgesloten gedurende de brand. (Foto: AS Media)

Brand in Wattstraat

In een bedrijfsgebouw aan de Wattstraat is woensdagmorgen een grote brand ontstaan. De brandweer rukte met groot materieel om de brand te blussen. Het betrof een uitslaande brand en de angst was dan ook dat de brand zou overslaan naar naastgelegen panden. Om 4.30 uur meldde de brandweer dat de brand onder controle is en zich verder niet kan uitbreiden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk. Dit wordt onderzocht. Foto: AS Media.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden