Foto: J.Althof

Nieuw distributiecentrum Topcon in Dutch Innovation Park

Zoetermeer -  De ontwikkeling in het Dutch Innovation Park zet zich voort: PingProperties gaat voor Topcon Europe Positioning B.V. een gloednieuw distributiecentrum realiseren. Topcon biedt oplossingen op het snijvlak van infrastructuur en technologie. 

Het gebouw wordt ontwikkeld op de Dutch Tech Campus, een onderdeel van het Dutch Innovation Park. Na oplevering huurt Topcon 3.350 m² vloeroppervlakte met daarbij kantoren en parkeerplaatsen. De uitstekende ligging en de voordelen van de campus speelden een belangrijke rol in de keuze voor Zoetermeer. Naar verwachting zal Topcon in de zomer van 2021 haar intrek nemen in het Park.

“Wederom goed nieuws voor het Dutch Innovation Park. Naast Siemens Mobility kiest ook Topcon voor de Dutch Tech Campus. Het toont aan hoe aantrekkelijk Zoetermeer is voor bedrijven, gericht op techniek, logistiek en innovatie.”, licht wethouder Iedema (Economie & Innovatie) toe.

Ontwikkeling

Hiermee zet PingProperties een volgende belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de Dutch Tech Campus in het Dutch Innovation Park. De ambitie van PingProperties is om de campus verder te ontwikkelen tot een volwassen duurzame campus voor bedrijven gericht op slimme technologie, ICT en logistiek.

----

Over Dutch Tech Campus 

Dutch Tech Campus, eigendom van PingProperties, is een campus waar diverse nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek aan elkaar worden verbonden. Huidige en nieuwe huurders kunnen kennis delen en samenwerken. Er zijn diverse succesvolle bedrijven op de campus gevestigd, waaronder Siemens Mobility, WSAudiology, ATOS Medical, Reconext en Grey Valley. Meer informatie: www.dutchtechcampus.nl

Dutch Innovation Park

De Dutch Tech Campus is onderdeel van het Dutch Innovation Park in Zoetermeer: dé plek voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. In het Park delen IT-bedrijven en zo’n 800 IT-studenten kennis en werken er samen. Kijk voor meer informatie op: www.dutchinnovationpark.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden