Foto:

Succesvolle kick-off voor The Real Social Next Level met Zoetermeerse jongeren

ZOETERMEER – Woensdagmiddag, 14 oktober, 17:00 verzamelen langzaam alle deelnemende jongeren bij de kick-off van The Real Social Next Level bij Dekker Zoetermeer. Tientallen jongeren hebben zich aangemeld om deel te nemen aan het MDT-project en konden bij de kick-off kennismaken. Kortom: een groot succes!

Feestelijk werd The Real Social Next Level kick-off ingewijd. Op de locatie Dekker Zoetermeer konden meer dan 20 jongeren genieten van een potje bowlen.  De jongeren hebben kennisgemaakt met elkaar en maken de eerste start in hun ‘next level’ reis. Een geslaagde eerste kennismaking.

Inzetten voor een ander
Zes maanden lang zullen de jongeren zich niet alleen in zetten voor zichzelf, maar ook voor een ander. De ‘next level’ reis bestaat uit 100 geïnvesteerde uren. In deze uren zullen zij bezig zijn om zichzelf te ontwikkelen d.m.v. verschillende workshops. Naast eigen ontwikkeling is het inzetten voor de maatschappij een belangrijk onderdeel van dit project. 

Over The Real Social Next Level
In heel Nederland zijn Maatschappelijke Diensttijd-projecten gestart waarin jongeren zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. The Real Social Next Level is onderdeel van Sportief Besteed Groep. Sportief Besteed Groep is een overkoepelende organisatie, actief in verschillende gemeenten van Zuid-Holland (o.a. Alphen, Delft, Lansingerland, Leiden en Zoetermeer). Samen met andere teammates helpen jongeren bij het opzetten en uitvoeren van activiteiten in de buurt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden