deelnemers schoonspringen WVZ wedstrijd 11-10-2020
deelnemers schoonspringen WVZ wedstrijd 11-10-2020 (Foto: A.Bal)

Beginners- en Ervaringswedstrijden 1m plank Schoonspringen in Zoetermeer.

Na een lange tijd van geen Schoonspringwedstrijden kon er dan eindelijk weer afgelopen zondag 11-oktober 2020 in wedstrijdverband gesprongen worden in Zwembad de Veur te Zoetermeer. Door de Corona maatregelingen waren er dit jaar geen toeschouwers bij en hield iedereen zich goed aan de Corona afspraken die in het zwembad gelden. Ieder jaar beginnen we binnen de Regio West met de “Beginners-, ervarings- en masterwedstrijd 1 meter plank” te Zoetermeer. Voor de schoonspringers van WVZ een mooie gelegenheid om hun sprongen tot uitvoering te brengen en werden er in totaal 8 medailles gewonnen.

In de beginnersgroep voor de meisjes "klasse -E" werd de Gouden Medaille behaald door Sureka Bierman Kerklaan door de 1ste plaats te veroveren, de 3de plaats de Bronzen Medaille werd veroverd door Eleonora Ceretto, Nina van Londen 4de plaats en een 7de plaats was ervoor Yara Fortes. In de beginners groep voor de jongens "Klasse-E” behaalde Orfeas Moustakas een 4de plaats. Bij de beginners meisjes “klasse-C” behaalde Kyra van der Meer een 1ste plaats die goed was voor de Gouden Medaille. Bij de groep Beginners Meisjes “klasse A/B” behaalde Lieke Roggekamp de 1ste plaats en daarmee de Gouden Medaille, de 2de plaats was ervoor Rebecca Chulick die goed was voor de Zilveren Medaille.

Bij de wedstrijd springers werden er ook goede resultaten behaald, bij de meisjes "klasse -C" behaalde Aiden Wallegie een 1ste plaats dus de Goude Medaille en Selina Hülters een 3de plaats wat goed was voor de Bronzen Medaille. De laatste kans op medailles voor de springers was in de Meisjes "klasse- A/B, Lindsey van Krieken behaalde daar de 1ste plaats en dus de Gouden Medaille. De Schoonspringers van WVZ kunnen terugkijken op uitstekende dag waar goede resultaten zijn neergezet door de springers(sters) in Zwembad De Veur. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden