Foto:

Kleurrijke kunstslingers van kinderen in museum

Tijdens de zomervakantie maakten 133 kinderen onder begeleiding van CKC & partners kunstwerken over wat hen blij maakt. De kunstwerken krijgen een mooi plekje in Museum de Voorde.

Zoetermeer - Kinderen konden in de zomer wekelijks komen schilderen op het Zomerterras van Museum De Voorde en er werd kunst gemaakt tijdens Speelmeer in de Veur. Op donderdag 8 oktober zijn alle gemaakte kunstwerken in de vorm van drie kleurrijke slingers door Marije Arnouts van CKC & partners overhandigd aan Sabine Huls, directeur van Museum de Voorde. Daar krijgen de kunstwerken een mooie plek. Ben jij bij een van de activiteiten geweest afgelopen zomer, ga dan kijken of je jouw kunstwerk terug kunt vinden! Entree is gratis voor kinderen tot 12 jaar en ouder(s) mogen mee voor €3,50. Ook leuk; in het museum is een gratis familieroute met woordenbingo. Na afloop mogen de kinderen grabbelen voor een cadeautje.
Het team Cultuurparticipatie van CKC & Partners brengt kunst en cultuur dichtbij en creëert, samen met wijkbewoners, inspirerende ontmoetingsplekken en activiteiten. Op de hoogte blijve? Facebook en Instagram: @zoetermeeristhuis

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden