Foto:

Volleybal Instuif bij Zovoc in de herfstvakantie

Zoetermeer - Tijdens de herfstvakantie, op donderdag 22 oktober van 14.00 tot 16.30, organiseert de Zoetermeerse volleybalvereniging Zovoc voor de Zoetermeerse jeugd een volleybal instuif.

Zovoc is de enige volleybalvereniging in Zoetermeer en onze jeugdafdeling is één van de grootste en best presterende in Nederland. Volleybal is de ultieme teamsport zonder fysiek contact. Het is een hele dynamische en sociale sport waarbij je zowel lichaam als geest uitdaagt.

Jeugd die zin heeft om te volleyballen is van harte welkom. Het maakt daarbij niet uit of je lid bent van Zovoc en of je het al kan of niet.

Op basis van wie er komt worden teams gemaakt en ga je wedstrijdjes spelen tegen anderen. Als je iets wilt leren over de techniek van het volleybal dan zijn er kundige begeleiders in de sporthal aanwezig waar je dat aan kan vragen.

De instuif is toegankelijk voor jeugd van 8 tot en met 17 jaar. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Om te kunnen volleyballen zijn goede indoor zaalsportschoenen nodig, een korte broek en shirt, kniebeschermers (optioneel) en/of een trainingspak. Kom i.v.m. Corona zoveel mogelijk al omgekleed aan. Volwassenen (waaronder ouders) zijn helaas niet toegestaan in de sporthal tijdens de instuif. Ballen zijn ter plekke beschikbaar. Omdat de kantine gesloten is adviseren we je zelf wat te drinken en eten mee te nemen.

De locatie is: sporthal De Limiet, Buytenparklaan 6 in Zoetermeer.

Onze begeleiders zorgen ervoor dat de benodigde Corona maatregelen worden nageleefd.

Meer informatie? Stuur je vraag naar pr@zovoc.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden