Yogacursus in ‘t Span

Zoetermeer - Twee 6-weekse yoga cursussen starten op 23 oktober in buurthuis ’t Span; Noordhove. Docent Carolien Ritoe geeft een les yoga en een les stoelyoga op de vrijdag middag. Met yoga creëer je rust in het gehele lichaam, je voelt je fitter en meer stabiel. Yoga geeft bewustwording van lichaam, gevoel en geest. Het maakt je simpelweg blijer mens.

Stoelyoga is er speciaal voor mensen die graag yoga beoefenen of er kennis mee willen maken maar om wat voor reden dan ook minder gemakkelijk op de grond kunnen zitten. De les staat open voor iedere volwassene en is zeer geschikt voor senioren. Deze mildere vorm van yoga is een volwaardige manier van yoga met een extra stabiliteitspunt het zitvlak.

Kosten yoga: €54,- (5 kwartier) Kosten stoelyoga €50,- (60 minuten). Betaling met Zoetermeerpas is mogelijk. Vanwege Covid19 zal yoga worden gegeven in de grote zaal. De richtlijnen van de overheid/RIVM  worden nageleefd. Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen/mailen: 079-8886429 of carolien@centrumdezonneboom.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden