Foto:

Kunst & Kids in het Woonhart

Zoetermeer - Vanaf vrijdag 16 oktober staat in Woonhart Zoetermeer een expositie van 22 unieke schilderijen gemaakt door kinderen van verschillende basisscholen en BSO’ s uit Zoetermeer. De kunstwerken met het thema #wonenindetoekomst zijn t/m donderdag 12 november te bewonderen in het Woonhart.

Kunst & Kids
De deelnemende scholen en BSO’ s hebben 3 weken de tijd gehad om het schilderij te maken en presenteren nu vol trots hun kunstwerken. De kinderen hebben hun eigen kijk op #wonenindetoekomst op het doek geschilderd. Door deelname aan deze actie van het Woonhart maken de scholen en BSO’ s kans op héle mooie geldprijzen.

Stemactie en winactie
Iedereen is van harte welkom om de schilderijen te komen bekijken en een stem uit te brengen op één van de 22 doeken uit de expositie. Van 16 oktober t/m 8 november kan men een stemflyer invullen en in de inleverbus deponeren die staat in lunchroom Bij Brenda & Siem in het Woonhart. De stemflyers zijn bij alle ondernemers in het Woonhart te verkrijgen.
Ook kan er online gestemd worden via een speciale stempagina die te vinden is via de Facebookpagina en de website van het Woonhart. Onder alle mensen die hun stem uitbrengen worden shoptegoeden t.w.v. 50 euro verloot. Help de desbetreffende school of BSO naar de overwinning en verdien daarmee zelf ook nog een leuke prijs!

Prijsuitreiking
Maandag 9 november worden alle stemmen, online en offline, bij elkaar opgeteld. De 3 scholen of BSO ’s die naar rato de meeste stemmen hebben gekregen ontvangen een uitnodiging voor de feestelijke prijsuitreiking op donderdag 12 november. Om het spannend te houden tot het laatste moment krijgen de kinderen pas tijdens de prijsuitreiking te horen of ze nu 1e, 2e of 3e zijn geworden!
De winnaars van de stemactie, het shoptegoed t.w.v. € 50,- krijgen persoonlijk bericht hierover.

Deelnemende scholen en BSO ‘s
De deelnemende scholen en BSO ‘s zijn: IKC De Watersnip, OBS Florence Nightingale, Kindcentrum De Entree, Prinses Margrietschool, IKC Prins Claus, IKC De Buytenkans, Basisschool De Achtsprong, Kindcentrum De Spelevaert, Kindcentrum Het Palet, De Paulusschool, SBO De Horizon, IKC De Edelsteen , IKC De Vijverburgh, BSO IKC De Piramide, BSO IKC De Tjalk, BSO Het Meeuwennest, KIDSclub Oosterheem koekoeksnest, KIDSclub Rokkeveen en BSO Saffier.

Kom kijken naar de expositie, stem op het mooiste schilderij en win € 50,- shoptegoed!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden