Miisz Gracie presenteert Lifestyle Magazine waarvan zij op de cover staat
Miisz Gracie presenteert Lifestyle Magazine waarvan zij op de cover staat (Foto: De foto is genomen door een familielid van Miisz Gracie)

Miisz Gracie is covergirl Magazine uit India

De Zoetermeerse Miisz Gracie heeft weer geweldig nieuws. De voormalige zangeres,model en miss mag met trots zeggen dat ze het gezicht is geworden voor een bekend magazine uit India. 

Gracie zat tussen de 500 aanmeldingen die namelijk werden ingezonden door verschillende modellen uit verschillende landen en is uitgekozen om covergirl te worden voor de bekende magazine uit India genaamd Lifestyle Magazine waar namelijk ook grote Bollywoodsterren in hebben gestaan zoals Priyanka Chopra, Kareena Kapoor, Katrina Kaif, Shilpa Shetty lara dutta, Rani Mukherji en Twinkle Khanna. 

Het is een eer voor Gracie dat zij de covergirl is geworden van de augustus/september editie van de Lifestyle magazine international 2020. In deze editie worden er ook hollywoodsterren in vertoont zoals Britney spears, Tom Cruise en de bekende interieur designer Kelly Wearstler & de britische fashion designer Stella McCartney. Ze is niet alleen de Covergirl maar ze heeft ook nog drie pagina's binnenin waar ze op staat namelijk met een exclusief interview en haar biografie. 

Ook heeft Gracie in de vorige editie (juli 2020) van Lifestyle magazine erin mogen staan en haar succesverhaal mogen delen. Daar waren onder andere ook andere hollywoodsterren in te zien zoals Britney Spears,Shakira,Scarlett Johansson en Angelina Jolie! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden