Foto:

Dubbelconcert van jonge talenten Meis en Someone

In de 2020-editie van het UIT festival bruist Zoetermeer een hele maand lang in de vorm van optredens en culturele activiteiten. Op zaterdag 26 september wordt je voor slechts € 2,50 entree getrakteerd op twee concerten van de nieuwe en jonge talenten Meis & Someone in Cultuurpodium Boerderij.

Meis is het project van Aysha de Groot, dochter van Marcel en kleindochter van Boudewijn de Groot. Ze maakt deel uit van de live band van Eefje de Visser, maar als Meis maakt zij kleine liedjes over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. Meis vindt een intrigerende balans tussen akoestische instrumenten en elektronische synths en haar muziek is rauw, soms donker, maar dromerig. Onlangs trad zij op bij Radio 1 om haar nieuwe single ‘Veel’ te promoten. Someone is het alter ego van Tessa Rose Jackson. Someone duikt in de kleurrijke wereld van psychedelische dreampop. Zij zoekt steeds nieuwe manieren om deze te versmelten tot één geheel; van concerten met live animaties tot interactieve kunstwerken. Someone dompelt haar publiek onder in haar kleurrijke droomwereld die aangenaam en tijdloos, maar ook spannend en vernieuwend is. De mix van elektronica en wat psychedelisch aandoende klanken past prachtig bij de stem van Tessa Rose Jackson. Zij is genomineerd voor de 3FM-award ‘Beste Track’ voor haar nummer ‘You live in my phone’.
Ben je benieuwd hoe een concert er nu uitziet? Kijk op de site voor een informatiefilmpje over de Boerderij in Corona-tijd: www.cultuurpodiumboerderij.nl/informatie/corona/

Zaterdag 26 september 2020 | Zaal open 19:30 | Aanvang 20:00 | € 2,50 (incl. servicekosten) Let op: alleen kaarten in de voorverkoop; geen avondkassa.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden