Foto:

Shihan Antonia is nu 6e dan

Zoetermeer - Afgelopen zondag was het eindelijk zover. Het zou een memorabele kwartaaltraining worden en dat was absoluut waar.

Aan het einde van de training werd Shihan Antonio naar voren geroepen en werd door de commissie van de NKA IFK ( Nederlandse Karate Associatie)toegesproken. Shihan Antonio is vanaf 1978 begonnen met kyokushin Karate en heeft al 30 jaar zijn eigen dojo in Zoetermeer. Al jaren een begrip in Zoetermeer. Door de vele inspanningen en goede lessen heeft Shihan Antonio Karate op de kaart gezet in Zoetermeer. Daarbij heeft hij ook het kickboksen bij de sportschool verweven en in de loop van de jaren ook het Tae Bo. Iedereen bij de NKA IFK kent Shihan Antonio, ook in het buitenland. Als bondscoach heeft hij bijna de hele wereld rondgereisd om Nederland te coachen en ook z’n eigen vaardigheden te ontwikkelen. Na vele jaren werd Shihan Antonio eerst senpai( zwarte band met 1 streep en daarna z’n tweede streep), daarna sensei ( zwarte band met 3 strepen en daarna 4 strepen) en in 2012 Shihan( zwarte band met 5 strepen). Eindelijk was het dus zover dat Shihan Antonio op zondag 20 september zijn zwarte band met 6de streep om zijn middel kreeg. Het benoemen van een Shihan gebeurt Niet in Nederland maar vanuit de karatebond uit Engeland. Een hele eer!

Wij zijn trots dat Shihan Antonio de zwarte band met 6 strepen heeft en nog steeds met alle liefde en plezier in Zoetermeer lesgeeft.

Sportschool Da Graca feliciteert Shihan Antonio voor deze mooie mijlpaal in z’n leven en is super trots op hem. “ Never give up”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden