<p>De RVOZ wist ondernemerd Zoetermeer opnieuw te verrassen met een coronaproof miljoenennota ontbijt in de open lucht.&nbsp;</p>

De RVOZ wist ondernemerd Zoetermeer opnieuw te verrassen met een coronaproof miljoenennota ontbijt in de open lucht. 

(

Foto:Robbert Roos

)

Verrassend ontbijt op Dobbe Eiland

Heel even zag het er naar uit dat het jaarlijkse Miljoenennota Ontbijt van ondernemersvereniging Raad Van Ondernemend Zoetermeer dit jaar door de maatregelen rondom corona niet door zou kunnen gaan. Maar dan kent u de RVOZ nog niet. Ook dit jaar werden de ondernemers wederom verrast; dit keer met een, geheel coronaproof, ontbijt in de buitenlucht.

Van de redactie

Zoetermeer - Samen ontbijten op een eiland; je kunt de dag slechter beginnen. Dat was dan ook precies wat zo’n 100 ondernemers en bestuurders uit Zoetermeer deden. Onder een overkapping van maar liefst 8 aan elkaar geschakelde tenten kon men op het Dobbe Eiland in het Stadscentrum van Zoetermeer genieten van een royaal ontbijt. RVOZ-voorzitter Benita van Wegen kon haar geluk niet op. “Wat een voorrecht om met zulk mooi weer bij elkaar te kunnen komen.” Tijdens haar speech refereerde Van Wegen aan het nut van samenwerken en het belang van een gezamenlijke businessclub. Tijdens het jaarlijkse ontbijt geven verschillende sprekers hun visie op de zojuist gepresenteerde miljoenennota. Wethouder Robin Paalvast van Kunst & Cultuur ging in op de gevolgen van de crisis voor de sector. “Deze Miljoenennota is vooral pleisters plakken. We laten de cultuursector niet vallen, maar het is wel belangrijk om sectorbreed samen te werken.” Han Mesters (ABN AMRO) gaf op ludieke wijze een toelichting wat de gevolgen zijn voor de economie en de ondernemers in Zoetermeer. Met zijn uitspraak over ‘Martini-banking’ oftewel ‘Anytime, Anyplace, Anywhere’ kreeg hij de lachers op zijn hand.

Samenwerking
Onder de aanwezigen verschillende bestuurders en ook leden van Floravontuur Promotie Zoetermeer. Met deze laatste partij werkt RVOZ nauw samen om eind dit jaar een grote ondernemersvereniging te vormen. “Samen worden we dé businessclub van Zoetermeer”, vertelt Benita van Wegen enthousiast. Binnen de nieuwe businessclub worden de ondernemers vertegenwoordigd, hun belangen behartigd, én er worden leuke evenementen georganiseerd.

RVOZ

Wil je lid worden van de RVOZ of de nieuwe Businessclub die eind van het jaar een feit is, neem dan contact op via de website; www.rvoz.nl of stuur een mailtje naar secretariaat@rvoz.nl Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de mogelijkheden met je te bespreken.

‘Samen worden we dé businessclub van Zoetermeer

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden