Foto:

Hans Vandenburg solo in de Boerderij

Zoetermeer - Sinds deze maand vinden er weer kleinschalige optredens plaats in Cultuurpodium Boerderij. In een ‘Corona-proof’-setting (beperkt aantal zitplekken) zal op zondagmiddag 4 oktober Gruppo Sportivo’s frontman Hans Vandenburg zijn nieuwe solo-album komen spelen.

Hans Vandenburg heeft bij leven het postume album ‘Posthumourly’ uitgebracht. Op de vraag waarom de plaat – die lange tijd de werktitel ‘Over My Like’ droeg – nu al is verschenen, is zijn antwoord: “Omdat ik er graag bij ben”. Op ‘Posthumourly’ zingt Hans Vandenburg onder andere over een verloren liefde, tribute bands en ouder worden. Er staan trouwens niet alleen nieuwe nummers op het album, maar ook oorspronkelijke (demo)versies van oude Gruppo-liedjes.
Met Gruppo heeft Hans sinds de jaren ‘70 grote successen en ze zijn nog steeds niet te stoppen: in 2018 kwam hun 12e album uit en deze werd door OOR Magazine omschreven als het beste album sinds “Back to 78”. Maar de creativiteit van Hans reikt veel verder. En de wil om te spelen ook.
Ben je benieuwd hoe een concert er nu uitziet? Kijk op de site voor een informatiefilmpje over de Boerderij in Corona-tijd: www.cultuurpodiumboerderij.nl/informatie/corona/

Zondagmiddag 4 oktober 2020 | Zaal open 14:30 | Aanvang 15:00 | € 21,50 (incl. servicekosten) Let op: alleen kaarten in de voorverkoop; geen dagkassa

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden