<p>Twee van de initiatiefnemers van de kennissessies, Milou van Loenen (Pi&euml;zo) en Simone Wijga (Palet Welzijn). </p>

Twee van de initiatiefnemers van de kennissessies, Milou van Loenen (Piëzo) en Simone Wijga (Palet Welzijn).

(Foto: )

Kennissessies voor ouderen

zoetermeer - Kees Vermeulen (76 jaar) is afkomstig uit een muzikale familie en heeft gedurende zijn leven in diverse bands gezeten. Zo trad hij ooit op in het voorprogramma van de band Golden Earring.

Vanuit zijn passie voor en kennis over muziek deelt hij de muziekgeschiedenis, vanaf de jaren 30 tot aan vandaag, in een kennissessie met ouderen. Dit is slechts één van de voorbeelden van een kennissessie! Ouderen die een bijzondere passie of hobby hebben, vertellen hier tijdens een kennissessie enthousiast over. Een andere graag geziene gast tijdens de kennissessies is Wouria Karadaghy (67 jaar). Wouria reisde tijdens zijn carrière over de hele wereld in zijn functie bij de Verenigde Naties. Hij hielp bij de wederopbouw van landen na oorlogssituaties of natuurrampen. Zo werkte en woonde hij vier jaar in Zuid-Afrika waar hij kennis maakte met een bijzondere geschiedenis. Na een persoonlijke ontmoeting met Nelson Mandela raakte hij geïnspireerd door de connectie tussen Nederland en Zuid-Afrika. Tijdens zijn kennissessie neemt Wouria zijn luisteraars mee naar Zuid-Afrika.

De kennissessies voor en door ouderen zijn een initiatief van Palet Welzijn, Piëzo en Plicare. Ze worden gehouden op donderdagmiddagen van 12.30 uur tot 14.30 uur in PiëzoCentrum Buytenwegh. Neem dan contact op met Milou van Loenen, 06-11715238.

piezo

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden