<p>Ad van Liempt zit op 4 oktober in de talkshow</p>

Ad van Liempt zit op 4 oktober in de talkshow

(Foto: )

Ad van Liempt is te gast

ZOETERMEER - Op zondag 4 oktober is schrijver, historicus en televisiemaker Ad van Liempt te gast in de Talkshow Boek&Meer. Hij schreef vele boeken over historische onderwerpen en was een van de grondleggers van het geschiedenisprogramma Andere Tijden. In deze Talkshow Boek&Meer praat presentator Laurens de Groot met Ad over zijn boeken, zijn schrijversleven, televisiewerk, de Maand van de Geschiedenis en meer. De Talkshow Boek&Meer vindt Coronaproof plaats in het Forum, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer van 15.00 tot ca. 16.30 uur. Kaarten € 10,50 (leden) en € 13,00 (niet leden) zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl. De Talkshow Boek&Meer is ook online te volgen.

Van Liempt begon zijn loopbaan als leerling-journalist bij een Utrechtse krant. Stapte daarna over naar de televisie (NOS-Journaal, Studio Sport, NOVA) en deed de eindredactie van talloze uitzendingen over politiek en actuele evenementen en de succesvolle tv-serie De Oorlog. Tussen de bedrijven door schreef hij boeken over historische onderwerpen, de Tweede Wereldoorlog maar ook over sport. Zijn recente boek, 1945, gaat over het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog in Nederland en de nasleep daarvan.

De Maand van de Geschiedenis is het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Samen brengen ze geschiedenis onder de aandacht.

bibliotheek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden