Nachtafsluitingen A4

REGIO - In verband met reparatie aan het asfalt sluit Rijkswaterstaat de A4 ter hoogte van Den Haag Zuid af in de richting van Rotterdam in de nachten van 24, 25, 26 en 27 augustus. De werkzaamheden vinden deze nachten plaats tussen 22.00 uur en 05.00 uur. De toeritten zijn al vanaf 21.00 uur afgesloten. De A4 richting Den Haag blijft beschikbaar. 

 

Afsluitingen

• Maandag 24 augustus: A4 richting Rotterdam na afrit Den Haag Zuid. De toeritten zijn niet afgesloten

• Dinsdag 25 aug, woensdag 26 augustus en donderdag 27 augustus: A4 richting Rotterdam na afrit Den Haag Zuid de toerit Den Haag Zuid, verzorgingsplaats Peulwijk-West en de toe-en afrit Den Hoorn. 

 

Omleidingen

Verkeer wordt omgeleid via knooppunt Ypenburg en de A13. De hulpdiensten kunnen op afroep langs het werk. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. 

 

Extra reistijd

Rekening houden met een extra reistijd tot 15 minuten

 

Inhoud werkzaamheden
Aannemingsmaatschappij Van Gelder voert de werkzaamheden uit die bestaan uit het repareren van asfalt. De (snel)wegen in de provincie Zuid-Holland heeft regulier onderhoud nodig. Met dit reguliere onderhoud blijven de wegen goede conditie. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

 

 

 

 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden