<p>Leden van LoopLekker hebben een 5 kilometer gelopen.&nbsp;</p>

Leden van LoopLekker hebben een 5 kilometer gelopen. 

(Foto: )

Nieuwe uitdaging voor atleten

zoetermeer - Lang hebben de leden van LoopLekker niet gezamenlijk kunnen trainen, uiteindelijk hebben ze elkaar gemotiveerd om te blijven hardlopen door via apps tegen elkaar te strijden. Sommige leden hebben -vanaf vlak na het annuleren van alle lessen tot er weer gezamenlijk getraind mocht worden -(bijna) iedere dag hardgelopen.
Sinds een tijd mag er weer samen getraind worden, uiteraard met in acht houding van de geldende regels. Omdat er weinig wedstrijden zijn, missen sommige lopers toch wel de spreekwoordelijke stok achter de deur. Daarom heeft de trainer Mattijn iets bedacht voor zijn leden; afgelopen zondag 6 september was er geen gewone training om 9.30 uur bij het Noord AA, maar een Chase Race van 5 kilometer. Dit houdt in dat iedereen zijn snelste tijd over 5 kilometer aangeeft bij inschrijving. Naar aanleiding van deze tijden hebben de trainers een startvolgorde vastgesteld, de minst snelle lopers starten als eerst en de snelste loper als laatste. Iedereen loopt hetzelfde parcours en zo motiveert iedereen elkaar op het parcours.
De lopers die zichzelf het best verbeterd hebben zijn Cathelijne Tiel bij de dames en Xander Tiel bij de heren. Zij mogen zich officieel clubkampioen noemen van 2020.
Bij LoopLekker wordt er al gezocht naar een nieuwe datum en zal er ook gekeken worden of er een 10 kilometer gelopen kan worden.

looplekker

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden